023 5282697 info@dierenzaak.eu

In onze dierenklinieken bieden wij alle mogelijke zorg voor uw huisdier. De zorg mogelijkheden zijn nagenoeg gelijk aan die van onze dierenziekenhuizen. Het verschil tussen een Caressa Dierenkliniek en een Caressa Dierenziekenhuis is dat wij op onze dierenklinieken geen 24-uurs service bieden. Voor spoedgevallen wordt u (buiten openingstijden) verwezen naar onze dierenziekenhuizen.

Ook voor dieren die intensive care zorg nodig hebben kan u verwezen worden naar één van onze dierenziekenhuizen. Dit hangt ervan af hoe ernstig ziek uw dier is en welke dag opname noodzakelijk is (in het weekend wordt u naar onze dierenziekenhuizen verwezen).
Wist u dat wij binnenkort twee nieuwe dierenklinieken openen? Kijk voor meer informatie op:

Op onze Caressa Dierenklinieken bieden wij de volgende zorg:

Chirurgische zorg zoals specialistische operaties. Wij hebben twee chirurgen in ons team die tezamen de beste zorg voor uw huisdier kunnen leveren.

Endoscopie
 Al onze vestigingen hebben meerdere endoscopen staan om endoscopiën te bieden zoals een laparoscopie, gastroscopie, artoscopie enz. Echografie. Wij hebben meerdere artsen in dienst die hierin zeer intensief zijn opgeleid. Iedere arts die deze zorg levert wordt continu bijgeschoold om de kennis op peil te houden. Intensieve opname. Voor ernstig zieke dieren hebben wij een interne opname om intensive care te bieden.

Kijk ook voor meer informatie op onze behandelingen pagina.